PRÉMIUM LAKÁS ELADÓ

860 Nyomtatás Ajánlás Facebook

BEFEKTETŐK FIGYELEM !

V. kerület legvonzóbb övezetében, a Ferenciek tere Szomszédságában a Veres Pálné utcában, 1+1 félszobás több mint 5 méteres belmagasságú, földszinti Lakás Eladó!

A lakás 2 bejárattal rendelkezik tehát 2 db mini apartmanná alakítható!

Veres Pálné utcában, tulajdoni lap szerint 36 négyzetméteres, de a valóságban a közel 5 méteres belmagasságnak köszönhetően tágas galériával bővített lakássá átalakított, (A felső szinten egy hálószoba és egy dolgozó illetve pihenő került kialakításra) belső udvari nagyon csöndes lakás Eladó!

A lakásból minden, ami a szűk belvároshoz értendő, gyalogosan percek alatt elérhető, de a tömegközlekedés is kiváló és egyszerű.

A bejárati ajtón belépve a nagy/tágas nappaliba lépünk, amiből jobbra a fürdő található WC-el. A nappali végében található a konyha és középről egy csodálatos lépcső vezet fel a galériára, ahol a dolgozó/pihenő övezet és a hálórész található.

A lakás teljes konyhai felszereléssel kerül eladásra és a benne lévő bútorok opcionálisan megvehetők.

A ház és ezzel együtt a lakás is apartmanozásra alkalmas engedéllyel rendelkezik!!!

To the attention of investors and those who like the most beautiful, frequented area of the city center!

In the most attractive area of the 5th district, in the neighborhood of Ferenciek tere in Veres Pálné street.

The apartment has 2 entrances, so it can be converted into 2 mini apartments!

In Veres Pálné street, according to the title deed, it is 36 square meters, but in reality it has been transformed into an apartment with a spacious gallery thanks to the nearly 5 meter ceiling height.

Everything from the apartment to the narrow city center can be reached on foot in minutes, but public transport is also excellent and easy.

Entering through the front door, we enter the large / spacious living room, to the right of which is the bathroom with toilet. At the end of the living room is the kitchen and from the middle a wonderful staircase leads up to the gallery where the work / rest area and the sleeping area are located.

The apartment is sold with full kitchen equipment and the furniture in it can be purchased as an option.

The house and the apartment also have a permit suitable for apartments !!!

Siklódi Bettina

Siklódi Bettina

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (30) 788 3813
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban