PRÉMIUM LAKÁS KIADÓ

1696 Nyomtatás Ajánlás Facebook

LEGYEN ÖN AZ ELSŐ LAKÓ !!

Csendes, nyugalmas, igazi budai környezetben.A belterében frissen, mind építészetileg, mind épületgépészetében és elektromos hálózatában felújított, és 4-5 fővel még élhetően használható, hegyvidéken lévő, de mégis kertvárosi hangulatú lakást!
AZONNAL költözhetően, három szinten összesen 125 m2-es, + 15 m2-es terasz, + 2 és 6 m2-es erkély, 5 szobás lakás, amely saját (16 m2-es) előkerttel, kertkapcsolattal is rendelkezik, értékarányos díjért A lakás biztonsági bejárati ajtóval ellátott, ablakai redőnnyel védettek és riasztóval felszerelt, valamint egy beltéri tároló, egy garázs is tartozik hozzá.

A belső háromszintes bútorozatlan lakás alsó szintjén nagy és egyterű nappali-étkező, amerikai konyha, egy közös légterű zuhanykabin+WC helyiség, egy tárolóhelyiség, az emeleten két egész szoba és egy félszoba, egy közös légterű épített zuhany+WC fürdőszoba, valamint még egy önálló WC helyiség, egy egész szoba a tetőtérben, továbbá előszobák, belső lépcsők találhatóak. A földszinten egy tágas terasz, akár egy jakuzzi fogadására is alkalmas méretekben, az emeleten két, ellen oldali erkély tágas kilátással.

Az ingatlanhoz egy db, egyállásos garázs is tartozik, kizárólagos használatú, leválasztott teremgarázsi, 14 m2-es zárt helyen, de a parkolás a környező utcákban ingyenes, és mindig van szabad hely.
A lakás beépített konyhabútorral, gépesítéssel, higiénés szaniterekkel, zuhanyzó fülkével és kabinnal, radiátoros fűtéssel, hűtő-fűtő klimatizálással, valamint a kötelezően bérelni szükséges garázzsal együtt .

A közös költség 35.000 Ft, minden fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő, cirkó fűtéses.A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely, ennek bérleti díja további 100 euró, ezen beállóhely bérlete szükségszerű. A bérleti díj összesen 2.300 lakás + 100 euro garázs, azaz együttesen 2.400 euro / hó!

A környéken kiváló tömegközlekedés és infrastruktúra, a 29-es, 111-es busz megállói 5 perc sétára. Rózsadomb bevásárló központ 3 perc kocsival. Kolosy tér, Széll Kálmán tér jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. 2 havi kaució szükséges. A lakásbérlet megszüntetésekor a leendő bérlőnek - egyebek mellett - tisztasági festés utáni állapotban szükséges visszaadnia a bérleményt bérbeadó részére.

A közeljövőben a helyi önkormányzat a közelben, de mégis (zaj és forgalom szempontjából) kissé távolabb a lakókerttől a Pál-völgyi- barlang szomszédságában szabadidő-parkot alakít ki a Csalit-Csatárka-Szikla utcák által határolt három telken. Tervek szerint lesz fitnesz-park, geológiai és növény-bemutató kert, futókör, ivókút, játszótér, óriás csúszda, KRESZ-park, stb.

Ára: 2400 euro/hó

Siklódi Bettina

Siklódi Bettina

Kapcsolattartó
Budapest
+36 (30) 788 3813
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban